Skutery na terenie Opolszczyzny!!
Mamy w planach zorganizowac wycieczke dwu dniową na którą byśmy się wybrali pod namioty, atmosfea na takich spodkaniach jest bardzo przyjazna bardzo prosze o pisanie chętnych na taki zlot, ale bardzo prosze nie pisac w 30 osób że szyscy jadą a nie pojedzie połowa z nich jezeli nie wiecie czy będziecie mogli wyjechac bardzo prosze najpierw porozmawiac z rodzicami a dopiero później napisać o chęci wyjazdu na taki biwak. Gorąco pozdrawiam!
Proponuję biwakować nad jeziorami (bynajmniej na zdjęciach satelitarnych tak to wygląda) przed Winną Górą, za Ładzą. Albo miejscowość Czarna Woda, gdzie jest jedna ulica i parę bamberstw z samymi polami (tak było 6-7 lat temu). Otoczona jest lasem, nie więcej niż 20 KM od Dobrzenia.
Moderator
No Ja Tam Rodzicami Sie Nie Musze Przejmowac Ale Skuterkiem Tak. Jak Bede Mial Sprawny W 100% Skuterek , Dotarty , I Bedzie Wszystko Ok To na 100% Pojade Ale Mysle Ze Bedzie Ok :]
Ja tam moge jechać... Z rodzicami niebedzie problemu, tylko jest sprawa...Kto mnie weźmie do namiotu??
JEDZIEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chętnych na tą wycieczke jest około 6 skuterów a 5 dekjlarowalo mi 100% obecność więc się nie zapowiada źle, jeszcze nie wiem czy bede miał skuter do tego czasu albo czy zdąże kupić nowy:) pozdrawiam!
To robimy tą wycieczke czy co?? Piszcie co i jak bo przydało by sie coś zorganizować...A może zlot??
Czekam na opd... Pozdro 4 skuterowicze...
PS. Szwarcu...Zipp więcej niż ki łej