Skutery na terenie Opolszczyzny!!
Wszystkie, problemy ze skuterami możemy wolno pisać tutaj. Rzeczą ludzką jest to iź każdy skuter się psuje więc...
Moderator
Jak ktoś z was będzie miał do sprzedania ślimak prędkościomierza do Yamahy Mbk Ovetto to proszę o info. A może ktoś wie jak naprawić taki ślimak ?? Czekam na propzycje
tak:) slimaki mało kiedy się psują tak żeby nie slzo ich naprawić poprostu wygieły Ci się takie szpili co sa wśrodku...
wyptostuj je i będzie dobrze;)
Moderator
Oj to się mylisz Właśnie tak już robiłem bo ktoś mi już o tym mówił ( nawet chyba ty ) i te pręciki są proste ale jeszcze jak będe miał czas to wpadne do ciebie i zobaczymy
Moderator
taaaaaaaaaaaaaaa sprawdziłem je są dobrze jak nowe ale i tak nie działa nie wiem czemu
Moderator
ojjjj na pewno nie ale jezeli tak mowisz cos w tym prawdy musi być ;p Przeciesz co dudus powie to jest swiete
Słaby squterowicz!!
hejka masz yamaha neos 2002 rok i niechodzom mmmmmmmi migacze sprawdzałem wszystko ale niewiem gdzie są bezpieczniki może ktoś wie prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POZDRO
U mnie w kymco super 9 jak sie mocno silnik nagrzeje to bardzo słabo rusza c oto może być ??
wojciu1991 jesteś pewny że to ślimacznica?? może masz zbyt bardzo spasowaną linkę??
a jeśli nie to całkowicie sie zgadzam z Dudusiem bo w tych ślimakach wielkiej filozofii nie ma;p
Edit: miałem ten sam problem i z tymi"pręcikami" i nakombinowałem sie z tym chyba godzine;p trzeba zrobić to co duduś napisał przesmarować i powinno być ok
Ostatnio edytowany przez MisiekMZ (2008-04-08 19:25:32)
Keeway F-ACT
wczoraj niestety ale zjeb... scoota mojego trenowałem Endo i są skutki poszły mi zębatki a przekładni
noo ale już
załatwiam części oby jak najszybciej go uruchomić na zlocik następny ....
no wlasnie tez mam jakis problem z pradem...
wydaje mi sie ze jest jakies zwarcie bo iskry sie niekiedy pojawiaja
i cos mam z rozrusznikiem niechce mi zapalic tak jakos zdycha co to moze byc ?
i kto mi powie gdzie dostane blotnik tylny do skutera kupic!!