Skutery na terenie Opolszczyzny!!
Początkujący squterowicz!!
BET & WIN 70
Wiele osob przy sprzedazy wlasnego pojazdu podczas oferty sprzedarzy pisze czesto nie dozeczne rzeczy, fakty ktore sa niezgodne z prawda...;u/
nie chcem nikogo oszukiwac wiec zawsze pisze prawde no bo przeciez tego samego wymagam jesli od kogos cos kupuje...
Kupiłem swoj skuter w salonie skuterowym ktory miesci sie teraz na ulicy Budowlanych czesto okreslany mianem K2 ;P
ZAKUPU DOKONALEM W 2004/2005 R.
KYMCO JEST DOBRĄ MARKĄ I WIELU SIE O TYM PRZEKONAŁO....DLACZEGO??
JEDNYM Z GŁOWNIEJSZYCH POWODOW JEST TO, ŻE POSIADA OD JAKIEGOS DŁUZSZEGO CZASU WLASNE NIEZALEZNE CZESCI FIRMY KYMCO,
KIEDY NP KONCERN CPI I WIELE INNYCH FIRM SKUTEROWYCH POSIADA CZESCI FIRMY MINARELLI CZY TEZ SILNIKI MORINI...
BARDZO DUZO SKUTERÓW JEST ZŻYNANYCH NA WZOR JAKIS POPRZEDNIKOW...NP CPI HUSSAR WYGLADA IDENTYCZNIE JAK MAGNET CITY...
SKUTER KYMCO BET & WIN JEST TAKIM SKUTEREM KTORY JEST JEDYNY W SWOIM RODZAJU W TYM SENSIE ZE INNE FIRMY PRODUKCYJNE NIE ZASTOSOWALY PODOBNYCH ODWZOROWAN STYLISTYCZNYCH W SWOICH POJAZDACH...
JEZDZILEM JUZ NA WIELU SKUTERACH...NP MOIM PIERWSZYM SKUTEREM BYM KEEWAY HURICANE...PODCZAS PEWNEJ WYCIECZKI ULICA 1-GO mAJA najezdzajac na niewielka dziure skuter sie rozsypal na kawalki....wszystkie przednie plastiki lataly po calej ulicy...
GILERA RUNNER JEST WYPASIONYM SKUTEREM ALE TO EWIDENTNIE SPORTOWY SKUTER I NA MALUTKICH DZIURACH PRZY DUZEJ PREDKOSCI TRZEBA TRZYMAC JAK CHOLERA KIEROWNICE BO MOZNA KOZIOLKOWAC...JEST LEKKI I PRZY DUZYCH PREDKOSCIACH NIESTABILNY...
CPI HUSSAR JEST TAKZE PRZYZWOITYM SKUTEREM...OSIAGI MA BARDZO DOBRE ALE PRZY NIEROWNOSCIACH CIEZKA SPRAWA...CZUJESZ SIE JAKBYS WPADL W JAKAS TURBULENCJE...
OSOBY KTORE JEZDZA KYMCO BET & WIN MOGA POTWIERDZIC O JEGO STABILNOSCI PODCZAS JAZDY...FAKT ZE WAGA ROBI SWOJE...BO TEN SKUTEREK WAZY 120 KG I JEST JEDNYM Z NAJWIEKSZYCH SKUTEROW O POJEMNOSCI 49CM3...
JEDNYSŁOWEM NA DZIURACH MA KOLOSALNA PRZEWAGE NAD INNYMI POJAZDAMI...
A PO MIMO TEJ WAGI I OPINI NIE KTORYCH ZE JEST WOLNY BO CIEZKI ZASTOSOWALEM PEWNE KOMBINACJE CZESCI KTORE SPOWODOWALY ZE....HMMM...KAZDY KTO ZOBACZY JAK SILNIK PRACUJE JEST PELEN ZDUMIENIA I PODZIWU...
CO TAKIEGO JEST W NIM??
-CYLINDER POWER FORCE 12KM (Cylek mniej znany ale naprawde wspaniele sobie radzi, pozatym ta firma robi sie konkurencja....np na Mieloch Sklep te cylindry sa juz w sprzedarzy)
-Sprzęgło -Stage6- RACING -107mm (sprezynki czerwone)
-TŁUMIK: TECNIGAS next-r CHROMED
-Kosz sprzęgłowy (Bell) Stage 6 w wersji racing (Team) ( TO JEST TEN KOSZ O NAJLEPSZYM CHLODZENIU W SROD KOSZY STAGE)
-WARIO;Polini Speed Control
-ROLKI:6,9 G
-FILTR POWIETRZA:stożek bgm (sprowadzany z niemiec)
-PASEK KEVLAROWY
-wrzucony tez nowy akumulator wiekszy niz fabryczny co umozliwia bezproblemowe zamontowanie jakiegos podswietlenia...
OSIAGI I DANE:
SPALANIE OK 4L (BAK O POJEMNOSCI 10 LITROW)
PRZYSPIESZENIE JEST OHOHO ...SZOK
V MAX JEST ROZNY NO BO PRZECIEZ TO ZALEZY OD WARUNKOW JAKIE PANUJA...NIEKTORZY PODAJA BEZSENSOWNIE JAKIES PREDKOSCI KTORYCH NIGDY NIE OSIAGNELI LUB KTORE POKAZAL IM LICZNIK W SKUTERZE(MALO KTORY MOWI PRAWDE)
CZEMU TAK MOWIE??NP JECHALEM SWOIM BET&WINEM Z GILERA RUNNER TO DROGA JAK SIE WYJEZDZA Z OPOLA I JEDZIE SIE NA STRZELCE OPOLSKIE...JA W SWOIM SKUTERZE NAJPRAWDOPODOBNIEJ MAM PEKNIETA LINKE OD PREDOSCIOMIERZA WIEC NIE WIEDZIALEM ILE NA MOIM POKAZUJE...ALE WEDLUG JEGO LICZNIKA JECHALISMY 120KM/H...JECHALISMY BARDZO SZYBKO ALE 100 NAPEWNO NIE PRZEKROCZYLISMY ZA ZADNE SKARBY....W INNYCH SKUTERACH TEZ PREDKOSCIMIERZE OSZUKUJA O 5KM/H O 10KM/H...NAPRAWDE ROZNIE...
JA SWOJEGO SPRAWDZALEM NA LICZNIKU ELEKTRYCZNYM I W OPOLU NA ULICY WITOSA POKAZYWAL MI 88KM/H ALE WTEDY WIAL WIATR...MYSLE ZE JEST WSTANIE TE 90 PUJSC....A ZGORKI CZY TAM Z MOSTU NAWET 95KM/h.... HEHE ALE KTO JEZDZI PO MOSTACH;p
ROWNIEZ OPTYCZNIE WIELE W NIM ROBILEM:
malowany na biało czarno
zestaw 8 diód które wmontowałem po bokach(ZIELONE)
wyciety całkowicie błotnik (przyszykowany pod zabudowe spód)
diody blue led
osłona chłodnicy z siatki CHROM
boczne wneki zabudowane siatka CHROMOWANA
wstawki licznika pomalowane na złoto
przyciemniane przednie i tylnie kierunkowskazy
PRZYCIEMNIANA lampa tylnia
Stożek w obudowie alu ktory daje super efekt z boku
wnetrze pomalowane na bialo(to dopiero budzi zachwyt);p
z przodu zamontowany termometr ktory wyglada jakbym mial zamontowane jakies turbo czy co...hehe i nawet podswietlane na niebiesko
błotniki sciagniete bo tak lepiej wyglada....
i wiele naklejek ktore poprawiaja mu charakter....
i ten basowy odgłos wydechu...mhmmm;p
kazdy kto jest zainteresowany moze przyjechac do opola a konkretnie do grudzic przejechac sie sprawdzic....naprawde warto...ZACHECAM
TEL KONTAKTOWY:696 763 025 LUB GG 74 24 704
CZEMU SPRZEDAJE??
BO JUZ ZBLIZA SIE 18-KA I WYPADALOBY SIE PRZESIASC NA COS MOCNIEJSZEGO...
POZDRO DLA CZYTAJACYCH
może pytanko nie na miejscu ale masz może jakies części na sprzedaz od twojego B&W ? Jak tak to odpisz na gg
Początkujący squterowicz!!
mam wiele czesci ale fabrycznych na sprzedarz...mam tez gaznik 19,5 dellorto...